top of page
himmel

Privatlivspolitik

Hvilken type information indsamles?

ER DER PULS modtager, indsamler og opbevarer enhver information, du indtaster på hjemmesiden.

Derudover indsamler ER DER PULS: Den internetprotokol (IP)-adresse, der bruges til at forbinde din computer til internettet, computer- og forbindelsesoplysninger og købshistorik.

ER DER PULS bruger softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionsoplysninger, herunder sidesvartider, varighed af besøg på bestemte sider, information om sideinteraktion og metoder, der bruges til at browse væk fra siden.

Personlige oplysninger: ER DER PULS indsamler identificerbare oplysninger i forbindelse med tilmelding til kurset på hjemmesiden.

Der indsamles ikke følsomme personoplysninger.

Hvordan indsamles oplysningerne?

Når du foretager en transaktion på hjemmesiden, indsamler ER DER PULS som en del af processen personlige oplysninger, du giver, såsom dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og tilknyttet køreskole. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt af de specifikke årsager angivet ovenfor.

Hvorfor indsamles oplysningerne?

ER DER PULS indsamler sådanne ikke-personlige og personlige oplysninger til følgende formål:

  1. At levere og drive tjenesterne;

  2. For at give ER DER PULS brugere løbende kundesupport og teknisk support;

  3. For at kunne kontakte vores besøgende og brugere med generelle eller personlige servicerelaterede meddelelser.

  4. For at skabe aggregerede statistiske data og andre aggregerede og/eller udledte ikke-personlige oplysninger, som ER DER PULS eller vores forretningspartnere kan bruge til at levere og forbedre vores respektive tjenester; 

  5. For at overholde gældende love og regler.

Hvordan gemmer, bruger, deler og videregiver vi dine personlige oplysninger?

ER DER PULS er hostet på Wix.com platformen. Wix.com giver ER DER PULS den online platform, der giver mulighed for at sælge kurser til dig. Dine data kan blive gemt gennem Wix.coms datalager, databaser og de generelle Wix.com-applikationer. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall.  

 

Alle direkte betalingsgateways, der tilbydes af Wix.com og bruges af ER DER PULS, overholder standarderne fastsat af PCI-DSS som administreret af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats af mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger af ER DER PULS og dens tjenesteudbydere.

Hvordan kommunikerer ER DER PULS med besøgende på hjemmesiden?

ER DER PULS kan kontakte dig for at underrette dig om din konto, for at fejlfinde problemer med din konto, for at løse en tvist, for at opkræve gebyrer eller skyldige penge, for at spørge om dine meninger gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, for at sende opdateringer om virksomheden eller efter behov at kontakte dig for at håndhæve ER DER PULS brugeraftale, gældende nationale love og enhver aftale, vi måtte have med dig. Til disse formål kan vi kontakte dig via e-mail, telefon, tekstbeskeder og post.

Hvordan trækker du dit samtykke tilbage?

Hvis du ikke ønsker, at ER DER PULS skal behandle dine data længere, bedes du kontakte ER DER PULS på soren.rabolle@erderpuls.com.

Opdateringer af privatlivspolitik

ER DER PULS forbeholdersig retten til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid, så gennemgå den ofte. Ændringer og præciseringer træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen på hjemmesiden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, giver ER DER PULS dig her besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger ER DER PULS indsamler, hvordan ER DER PULS bruger dem, og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, ER DER PULS bruger og/eller videregiver det. 

Spørgsmål

Hvis du ønsker at: Få adgang til, rette, ændre eller slette alle personlige oplysninger, ER DER PULS har om dig, er du inviteret til at kontakte ER DER PULS på soren.rabolle@erderpuls.com.

bottom of page